V60-kaffe på tur

25/06/2014 • Drikke, Mat, Nyttig, Tips • Views: 3040

En god dag blir bare bedre med litt kaffe

wpid2129-X3A5174.jpg

Derfor skaffet vi oss denne praktiske uttrekkbare «drypperen» i silikon fra Cuissential for å lage filterkaffe i V60-stil når vi er på tur.

Få ting slår en klassisk svartkjele på bål. Men det er ikke alltid det mest praktiske. Drypperen veier mindre enn en svartkjele – du slipper sot, og du slipper at det smaker kaffe av vannkjelen. Vi synes dette var en god løsning – og kaffen blir helt super. Drypperen har fått sin faste, fortjente plass i kjelesettet på tur.

Kaffebrygging er en vitenskap – og mye har blitt skrevet om faktorer som bryggemetode, bønnetyper, brenningsgrad og temperaturer. Vi vil påstå at fjelllukter og utsikt til snøkledde tinder mens du kjenner på verket i kroppen etter gårsdagens topptur er vel så viktige faktorer når en skal nyte en god kopp med kaffe.

Den beste kaffen er den du drikker på tur.

 

 

 

Tags: , , ,

  • MissTh

    Hei 🙂 Ser at det er lenge siden dere skrev dette, men jeg lurer på hvor har dere kjøpt «drypperen» i silikon? Den så veldig praktisk ut 🙂

  • Hei! Den er veldig kjekk å ha på tur. Kom over den i Canada, men skulle tro at den er å få tak i på nett om du googler «Cuissential»